1-op-1 Coaching

Traject:

 

Krachtwandeling:

Samen de natuur in en ontdekken welke krachten jij zoal bij je draagt. Ieder mens bezit natuurlijke krachten, sommige noemen dit ook wel veerkracht. Door bepaalde omstandigheden zoals een verlieservaring kan dit wat verminderd worden. De krachtwandeling is bedoeld om jou te helpen om bij je eigen krachten te kunnen komen. Weet jij welke eigen krachten jij zoal hebt om te kunnen omgaan met verschillende verlieservaringen?

Ik neem je mee voor een wandeling die gemiddeld twee uur duurt. In deze wandeling heb je te maken met verschillende paden. Deze paden zullen jou gaan helpen om je eigen krachten te gaan ontdekken. Ik ondersteun je tijdens het hele proces.

Daarnaast ontvang je twee weken later nog een gesprek waarin we samen de wandeling bespreken en waarin ik jou de tijd en ruimte bied voor aanvullende vragen en opmerkingen.

Wensenwandeling:

Samen de natuur in en ontdekken welke wensen jij diep van binnen koestert. Door bepaalde omstandigheden zoals een verlieservaring komt het wel eens voor dat wensen naar de achtergrond verschoven worden, of dat deze zelfs helemaal niet meer mogen bestaan. De wensenwandeling is bedoeld om jou te helpen om bij je eigen wensen te kunnen komen. Wat is hetgeen wat jij het liefste zou willen, ondanks de verschillende verlieservaringen die je hebt doorstaan? 

Ik neem je mee voor een wandeling die gemiddeld twee uur duurt. In deze wandeling heb je te maken met verschillende paden. Deze paden zullen jou gaan helpen om je wensen naar boven te halen. Ik ondersteun je tijdens het hele proces. 

Daarnaast ontvang je twee weken later nog een gesprek waarin we samen de wandeling bespreken en waarin ik jou de tijd en ruimte bied voor aanvullende vragen en opmerkingen.