Een cadeautje voor jou

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Dankjewel dat je het afgelopen jaar mijn pagina gevolgd hebt. Ik hoop oprecht dat je iets hebt gehad aan de informatie die ik gedeeld heb op mijn pagina.

Mocht je dingen missen of heb je ideeën zodat ik mijn pagina nog beter kan maken voor jou en ook anderen? Laat het me dan vooral weten.

Als dank dat je me nog steeds volgt, heb ik een cadeautje voor jou. Dit cadeautje mag je uiteraard delen met anderen in je omgeving.

Met dit cadeautje ben je overigens als eerste op de hoogte van …… Nee, daar kom je achter als je het cadeautje download.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Download hier je cadeautje” color=”pink” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.vanrupstotvlinder.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2FKalender.pdf|||”][/vc_column][/vc_row]