Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratie-5-daagse

4 november @ 08:00 - 8 november @ 23:30

€12,50

Inspiratie-5-daagse

Ben jij klaar voor de komende inspiratie-5-daagse van Keuteltje? Deze unieke ervaring is speciaal ontworpen voor iedereen die met kinderen werkt en meer inzicht wil krijgen in het complexe thema van plagen en pesten. Of je nu een leerkracht, ouder, of een professional in de kinderopvang bent, deze inspiratie-5-daagse biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten om effectief met kinderen te praten over dit belangrijke onderwerp.

Gedurende deze inspirerende 5 dagen krijg je toegang tot een schat aan tips en bijbehorende werkbladen die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse praktijk. De focus ligt hierbij op het thema plagen en pesten, wat ook de centrale thema’s zijn in de boeken van Keuteltje. Deze boeken bieden niet alleen verhalen die kinderen aanspreken, maar dienen tevens als een waardevolle bron voor het bespreken van sociale dynamieken en het ontwikkelen van empathie bij kinderen.

Na afloop van de inspiratie-5-daagse krijg je alle tijd om al jouw vragen te stellen met betrekking tot het thema, en kun je ervaringen delen met andere deelnemers in onze besloten Facebook groep.

In deze besloten Facebook groep blijf je verbonden met gelijkgestemden en kun je de opgedane kennis verder verdiepen. Het is dus slechts een eenmalige aanmelding voor een levenslange toegang, wat betekent dat je geen extra kosten hebt, zelfs niet als er in de toekomst een nieuwe inspiratie-5-daagse wordt gegeven en wanneer er nieuwe waardevolle werkbladen worden toegevoegd.

Wat maakt deze 5-daagse zo bijzonder? Ten eerste biedt het een gestructureerd programma waarin elke dag een nieuwe dosis inspiratie en kennis wordt gedeeld. De tips en werkbladen zijn niet alleen theoretisch, maar direct toepasbaar in diverse individuele situaties of in groepssituaties. Of je nu worstelt met plagen en pesten in de klas, op het speelplein, of thuis, deze 5-daagse voorziet je van de theoretische inzichten en de praktische tools om deze uitdagingen aan te gaan.

Bovendien wordt dit alles ondersteund door de ervaringen van andere deelnemers in de Facebook groep. Het delen van praktijkvoorbeelden, successen en uitdagingen creëert een waardevolle community waarin we van elkaar kunnen leren en groeien als professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen.

Deelnemers zullen profiteren van een gevarieerd scala aan onderwerpen tijdens deze 5-daagse. Zo zal er informatie worden gedeeld met betrekking tot de definitie van plagen en pesten, het verschil tussen plagen en pesten en zal er worden uitgelegd wat de signalen zijn die een gepeste en een pester laat zien. Elke dag staat in het teken van een specifiek aspect van plagen en pesten, waardoor deelnemers een diepgaand begrip ontwikkelen en concrete handvatten krijgen om hun aanpak te verbeteren.

Een ander hoogtepunt van de inspiratie-5-daagse is de interactieve aard van het programma. Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en actief deel te nemen aan discussies. Dit interactieve element zorgt ervoor dat deelnemers niet alleen leren van de expert maar ook van elkaar. De verscheidenheid aan perspectieven draagt bij aan een rijke leerervaring die verder gaat dan alleen de theoretische kennis die gedeeld wordt tijdens de inspiratie-5-daagse.

Maar De inspiratie stopt niet overigens niet na deze 5 dagen. Deelnemers behouden toegang tot de besloten Facebook groep, waar de reis kan worden voortgezet door blijvende ondersteuning te ontvangen en nieuwe inzichten te delen. Deze inspiratie-5-daagse is daarmee meer dan alleen een professionele investering, het biedt een persoonlijke groeikans. Het begrijpen en aanpakken van plagen en pesten bij kinderen is niet alleen een taak, maar een roeping voor degenen die zich inzetten voor het welzijn van de jeugd. De inspiratie-5-daagse van Keuteltje is een kans om niet alleen je professionele vaardigheden te verbeteren, maar ook om een positieve impact te hebben op het leven van kinderen.

Dus, wat denk je ervan? Doe je mee met deze inspiratie-5-daagse van Keuteltje? Meld je nu aan en ontdek de kracht van praktische tools, inspiratie en een gemeenschap die jou ondersteunt in het effectief aanpakken van plagen en pesten bij kinderen. Samen zetten we stappen naar een veilige en positieve omgeving voor onze kinderen.

 
 

Gegevens

Begin:
4 november @ 08:00
Einde:
8 november @ 23:30
Kosten:
€12,50
Site:
https://www.keuteltje.nl/product/keuteltjes-inspiratie-5-daagse/

Organisator

Van Rups Tot Vlinder
E-mail
info@vanrupstotvlinder.nl
Bekijk de site van Organisator