Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Workshoplezing Verlies en Rouw

1 oktober @ 08:00 - 31 oktober @ 23:30

€59
Deze online Workshoplezing Verlies en Rouw vindt plaats in een besloten Facebook groep. Tijdens deze Workshoplezing zal er informatie gedeeld worden over verlies en rouw bij de jeugdigen in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar. Een leeftijd waarvan men vaak denkt dat verlies en rouw hen niet raakt. Echter niets is minder waar. Verlies en rouw raakt hen wel degelijk. Zij gaan op een heel andere manier om met verlies en rouw. In deze online Workshoplezing Verlies en Rouw zal daarom dan ook worden stilgestaan bij vragen als: Hoe gaan deze jeugdigen om met verlies en rouw? Op welke wijze kun jij deze jeugdigen de ondersteuning bieden die past bij hen?
 
Tijdens deze Workshoplezing kan je verwachten dat je naast theoretische inzichten tevens verschillende praktische handvatten krijgt aangereikt die deze vragen zullen gaan beantwoorden. 
 
 
Je kan tijdens de Workshoplezing informatie verwachten over onder meer de volgende onderwerpen:
  • Definitie van verlies, soorten verlies en reacties na verlies
  • Cognitieve ontwikkeling ten opzichte van verlies en emotionele ontwikkeling ten opzichte van verlies.
  • Hechting en verlies
  • Definitie van rouw, rouwfasen volgens Kübler-Ross en rouwtaken volgens William Worden.
  • Als praten over verlies niet vanzelf gaat, een aantal creatieve werkvormen.
Deze onderwerpen worden verdeeld over telkens een periode van maximaal 5 weken, om en nabij een maand dus. Na deze maand volgen er vervolgens twee maanden waarin je alle tijd en ruimte ontvangt om aanvullende vragen te stellen, en te sparren met de andere deelnemers in de groep.
 
Vervolgens worden de nieuwe rondes dan weer van voor af aan gestart vanaf 1 april, 1 juli en 1 oktober. Ben je al aangemeld voor de Workshoplezing, dan hoef je niet opnieuw aan te melden voor volgende rondes van de Workshoplezing. Dat betekent dus dat je éénmalig een bedrag betaalt voor een continue herhaling van de stof. 
 
En verder mag je verwachten dat:
  • Je een downloadbaar PDF werkboek ontvangt voor je opdrachten (iedere ronde opnieuw)
  • Aan het eind een certificaat van deelname ontvangt, wanneer je aan alle voorwaarden hebt voldaan (iedere ronde opnieuw een kans om een certificaat te ontvangen)
Ik geef je deze kans om blijvend toegang te houden, omdat in de wereld van verlies en rouw er ontzettend veel veranderingen gaande zijn momenteel. Ik vind het belangrijk dat wanneer jij jezelf aanmeldt op de hoogte blijft van die veranderingen. Ik gun het jou om op de hoogte te blijven van die veranderingen, en daarom dat je slechts éénmalig betaalt voor eeuwige toegang. 
 
Dus doe jij ook mee?
 

Gegevens

Begin:
1 oktober @ 08:00
Einde:
31 oktober @ 23:30
Kosten:
€59
Site:
https://leeromgeving.vanrupstotvlinder.nl/product/workshoplezing-verlies-en-rouw/

Organisator

Van Rups Tot Vlinder
E-mail
info@vanrupstotvlinder.nl
Bekijk de site van Organisator