Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rouwcafé Laren Noord-Holland

6 april @ 10:30 - 12:30

Gratis

Rouwcafé Laren Noord-Holland

In het rouwcafé is er de mogelijkheid om te verbinden met anderen die net als jij vragen hebben betreft een geleden verlies. Samen de rouw doorstaan, met gelijkgestemden in contact komen. Zij weten als geen ander wat jij doorgemaakt hebt, en dat zorgt niet alleen voor een onderlinge verbinding maar zorgt ook voor herkenning en erkenning in de verhalen die tijdens het rouwcafé gedeeld worden. 

Tussen 10.30 en 12.30 gaan we gezamenlijk aan de hand van een thema in gesprek. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee en een koekje erbij. 

Er wordt tijdens dit rouwcafé de ruimte gegeven aan jouw verhaal, datgene wat jij te vertellen hebt. Je verdriet mag er zijn, je bent hier niet alleen.

Tijdens het rouwcafé zal er tevens informatie gedeeld worden, wat jou hopelijk kan helpen om de rouw te verweven in je leven.

Het rouwcafé is vrij toegankelijk, al wordt een vrijwillige eigen bijdrage op prijs gesteld. Met deze bijdrage kunnen de kosten voor de koffie en thee en dergelijke gedekt worden.

Daarnaast is het fijn dat een ieder die zich aanmeldt de ruimte kan krijgen om zijn of haar verhaal te delen. Om een ieder deze ruimte te kunnen bieden, kunnen er daarom slechts maximaal 15 deelnemers aanwezig zijn. Juist daarom is het zeer wenselijk om vooraf aan te melden.

Aanmelden voor deelname kan door een mailtje te sturen naar Jennifer Weerman te bereiken via info@vanrupstotvlinder.nl onder vermelding van rouwcafé. Ook wanneer er nog verdere vragen zijn met betrekking tot het rouwcafé kan er gemaild worden. 

Gegevens

Datum:
6 april
Tijd:
10:30 - 12:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Van Rups Tot Vlinder
E-mail
info@vanrupstotvlinder.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brinkhuis Laren
Brink 29
Laren, 1251 KT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
035 751 3991
Bekijk de site van Locatie