Geslaagd!

 

Na twee jaar zwoegen en ploeteren kan ik dan eindelijk zeggen dat ik geslaagd ben. Geslaagd voor mijn opleiding verlies-, rouw- en stervensbegeleiding. De afgelopen twee jaar waren jaren waarin veel lief en leed is gedeeld met mijn studiegenoten, want ja, op een opleiding voor verlies-, rouw- en stervensbegeleiding kom je niet om te leren hoe je van je zweetvoeten afkomt (zoals vaak gezegd werd tijdens de lessen).

Gedurende de opleiding ga je diep, diep kijken naar je eigen verliezen die je te verduren gehad hebt in je leven. Dit vooral door in gesprek te gaan over. Tevens leer je in de opleiding hoe verlieservaringen te begeleiden, zo waardevol.

Ja, ik ben dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen doen. Dankbaar dat ik op 7 juli mijn diploma in ontvangst mocht nemen en kon zeggen: ‘Ik ben geslaagd’.

Vier het feest mee

Omdat ik geslaagd ben voor mijn opleiding, heb ik een klein feestje op mijn website. Het best lopende product (de online Basiscursus Scherm van verdriet), kun je nu omdat ik geslaagd ben aankopen voor slechts 69,95 in plaats van normaal 169,95. Dat is een besparing van 100,- euro.

MAAR LET OP, AANBIEDING GELDT TOT SLECHTS 31 JULI!

Maar wat ontvang je dan?

  • Levenslang toegang tot de cursus
  • Een online werkboek behorend bij de cursus (is uit te printen)
  • Toegang tot een besloten Facebook groep zodat je jouw vragen kunt stellen over de cursus en meer