De tarieven op een rijtje

Kosten training verlies en rouw voor opvoeders en professionals

Hoe zit het met de kosten training verlies en rouw?

 

Om een idee te geven welke tarieven gehanteerd worden bij Van Rups tot Vlinder, zet ik hieronder  de kosten training verlies en rouw overzichtelijk op een rijtje voor je. Uiteraard zijn er naast deze trainingen die je hier ziet staan nog een aantal andere mogelijkheden voor trainingen die je kan volgen. Voor een compleet overzicht kan je een kijkje nemen op de leeromgeving.

Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn betreft de tarieven die je tegenkomt, schroom dan vooral niet om contact met me op te nemen om je vragen te stellen. Ik zal mijn uiterste best doen om uiterlijk binnen vijf werkdagen een antwoord te geven op je vraag die je mij stelt via mail.

 

Tarieven lezingen, workshops en trainingen verlies en rouw:

Workshoplezing verlies en rouw! € 19,-
Als de dood komt: verlies en rouw bij jeugdigen. € 65,-
Training: Creatieve werkvormen! € 349,-
Online traing: Verlies en Rouw, wat nou! € 499,-
3-Daagse training: Verlies en Rouw, wat nou! € 1599,-
4-Daagse training: Verlies en Rouw, wat nou! € 1949,-

 

Tarieven workshoplezing op locatie:

De workshoplezing ‘Verlies en Rouw’, is tevens te boeken op locatie.

Voor de workshoplezing op locatie geldt een minimaal aantal deelnemers van 12 personen en een maximaal aantal deelnemers van 20 personen.

De workshoplezing op locatie bedraagt € 275,- euro, ongeacht de hoeveelheid deelnemers. Deze prijs is exclusief btw en reiskosten van 0,21 cent per kilometer voor zowel de heenreis als de terugreis.

Voor een beschrijving van de workshoplezing op locatie en een exacte prijsopgave, mail gerust naar info@vanrupstotvlinder.nl

Binnen uiterlijk 10 werkdagen mag er een mail terug verwacht worden met een beschrijving van de workshoplezing en tevens een exacte prijsopgave waarbij reeds rekening is gehouden met de reiskosten en btw.

  1. Betalingen geschieden middels overboeking of facturatie en uiterlijk binnen 14 dagen
  2. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw
  3. Voor de workshoplezing op locatie komen er nog extra reiskosten bij. 
Trainingen verlies en rouw